Katalog wyrobów
     • Dodatki do zup i barszczu
     • Pierniki
     • Ciasta
     • Ciastka
     • Torty
Ciasta


Ania
Ciasto składa się z dwóch warstw biszkoptowych (biszkopt jasny z dodatkiem kokosu oraz biszkopt kakaowy) ułożonych porcjami. Środkową część stanowi warstwa sera połączona z pozostałymi warstwami kremem śmietankowym.



Babeczki



Babka bakaliowo - piaskowa
Ciasto ubijane z dodatkiem bakalii.




Babka ucierana makowo - kakaowa
Babka składa się z trzech ucieranych ciast:
- jasnego ciasta z dodatkiem bakalii,
- ciasta makowego,
- ciasta kakaowego.



Beatka



Brzoskwiniowo - wiśniowy



Cappuccino I
Cappucino I składa się z dwóch jasnych biszkoptów oraz ciasta orzechowo - jabłkowego połączonych ze sobą kremem o smaku kawy cappuccino.



Cappuccino II
Cappucino II składa się z dwóch warstw ciasta orzechowo - jabłkowego oraz warstwy ciasta kokosowego, które połączone są kremem o smaku kawy cappuccino.



Deserowy



Fantazja



Galaretka I
Ciasto składa się z dwóch warstw ciemnego biszkoptu połączonego kremem waniliowym, w którym na przemian ułożone są paski jasnego biszkoptu i galaretki.



Galaretka II
Ciasto składa się z biszkoptu oraz kremu waniliowego na którym poukładane są plastry rolady owocowej. Całość zalana jest galaretką wiśniową.



Galaretka III
Ciasto składa się z kakaowego biszkoptu, na którym nałożony jest krem waniliowy. Na kremie tym poukładane są plastry rolady owocowej. Całość zalana jest galaretką pomarańczową.



Jadzia
Ciasto składa się z dwóch warstw: biszkoptu jasnego i biszkoptu makowego złączonych ze sobą jabłkami. Na biszkopty wyłożony jest krem waniliowy zalany galaretką cytrynową, w której zatopione są wiśnie i brzoskwinie.



Japoński
Ciasto ucierane makowo-jabłkowe z dodatkiem bakalii.



PIX ART Copyright © 2012. All Rights Reserved.
Strona zoptymalizowana do pracy z przegladarką Firefox oraz IE od ver.8.0
design by PIX ART
Panel administracyjny